010-177 98 44 info@nostraoffice.se

Tjänster

Hemsida eller E-handel

Vi har utformat hundratals Webbplatser till både stora och små företag, organisationer och myndigheter. Från enkla presentationswebbplatser till komplexa webbapplikationer. Vårt team av Webbutvecklare, Webbdesigners och Projektledare är redo att skapa effektiva webbupplevelser med besökaren i centrum och som uppfyller dina företagskrav.

 

Din Google Ads byrå

Våra Kampanjspecialister på Google ökar din försäljning genom att få ditt företag att ranka högt på Google – vi optimerar även organiskt – och ser till helheten – och föreslår förbättringar och genomför åtgärder på din hemsida – så att fler kunder väljer ditt företags tjänster eller produkter.

Social Content Manager

Vi levererar hela eller delar av Ditt företags närvaro på sociala medier och tar fram unika bilder, inlägg och annonser och publicerar åt dig dagligen eller enligt ö.k. planering. I vårt paket ingår en Copywriter, en Grafisk Designer och en Projektledare.

Kassasystem

Vi kommer guida dig till det kassasystem som är bäst lämpat för ert företag och dina behov.
Idag levererar vi till flertalet butiker och restauranger runtom Sverige. Hör av dig så bokar vi en demonstration.

Fiber

Vi kan också hjälpa dig med bredband – 1000/1000 Mbit/s – i hela Stockholm,  Behöver du Wi-fi lösningar med komplicerade förbindelser vi marknadens bästa lösning.

Reparation av mobil
och dator

Vi erbjuder reparation av din mobiltelefon och dator och har reservdelar till alla mobiler och datorer. Lagar vi din telefon får du alltid en reservtelefon under reparationstiden.

Telefoni

Få full koll på ditt företags telefoni.
Vi hjälper dig att hitta det abonnemang ni behöver och att ta fram det telefoni som passar ditt behov bäst.

 

Dokumenthantering

Att välja skrivare ska inte kännas jobbigt. Med vår kunskap inom dokumenthantering kan vi hjälpa dig att effektivisera ditt dokumentflöde med support och serviceavtal, oavsett ort. 

IT-miljö

Vi levererar delar eller hela IT-driften efter dina krav och behov – allt för att prioritera och förbättra din IT-miljö. Vi har allt från virtuella servrar till olika datacenter med backup och andra säkerhetslösningar.

Kontakta oss!

Du kan komma förbi vårt kontor i Stockholm
eller skicka oss en direkt förfrågan.